понеділок, 25 червня 2012 р.

Лідери соціуму


Справді, подумайте, в які часи ми з вами живемо. Якщо ще років 25 тому наші батьки та інші родичі щоденно споживали інформацію, що їм пропонували тодішні медіа: телебачення та друкована музика. Був ще інший метод, так звана "усна реклама". Цей метод поширення зберігся до сьогодні, але частково еволюціонував у соціальні мережі. Телебачення відходить на другий план, бо там є формат та комерція, які невід'ємно взаємопов'язані. Щодо преси, то саме в Україні важко ідентифікувати реальний вплив преси на суспільство.


Я веду до того, що з більшою кількістю ресурсів медіа та їх джерел, у нас менше соціальних лідерів, до думки яких прислухаються. Невже не так? Тоді постарайтесь виразити мені свою думку. Навіть, якщо не лідери, а саме герої. Хто там зараз актуальний? На кого зараз більшість молодих людей хочуть бути схожими? Можливо героїв більше і суспільство стало розпорошеним? Багато питань, але ми живемо в той час, коли вже все створено, а нове лише набуває видозмінених форм.

2 коментарі:

  1. Чесно? Молодь, зокрема школота, хочуть бути схожими на героїв коміксів (не спідермен чи кеп америка, а покерфейс, тролфейс і т.д.) а також підтримують більшість (теорія стада) при чому тепер це аргументують своєю оригінальністю та боротьбою проти системи. але коли "оригінальних" - більшість - вони вже не оригінальні. проте цю істину сучасним школярам та студентам не осягнути, так як вона йде врозріз з їх життєвим кредо

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Але ті герої пусті. В них нема необхідних цінностей. Чи мені здається?

      Видалити