четвер, 22 березня 2012 р.

Продажність сайту UaReview

У понеділок я написав повідомлення редактору сайту чесних новин UaReview пану Роману Голубовському. В повідомленні я запитав, чи можу написати новину на вищезгаданий сайт. Відповідь мене шокувала! У повідомленні Роман написав: "Якщо не хочеш морочитись з написанням - вартість публікації будь-якого допису 100 грн або можеш заплатити дисками Іво Бобула чи Павла Зіброва"

Засновнику сайту Роман Голубовський вимагав в мене хабаря! Що тут такого в країні, де корупція прогресує з неабиякою швидкістю? Проблема в тому, що Роман Голубовський скоріш за все не платить податків з отриманих прибутків від своєї хабарницької діяльності. Країні і так важко, а такі люди, як Голубовський не дають державі вибратись з економічного лайна.



Ну і другий аспект. Скоро вибори до Верховної Ради і проект UaReview може бути використаний будь-якою політичною силою для промивання мозку звичайних громадян!

Будьте обережні!

10 коментарів:

  1. Я тупо в шоці. Мала нормальні глибокі стосунки з Романом, але тепер все КІНЧЕНО!!
    100 грн - це ж треба так з жиру біситися. Та він сам із такими бабками піде у Верховну Раду, що йому інші!

    Та щоб його консьєржка геєм називала, щоб йому в раковину мертві таракани зі стелі падали, щоб плитка у туалеті обвалювалася, щоб бомжі регулярно килимок перед дверима тирили, щоб продавчині копієчками здачу давали, щоб він в гамно собаче щотижня вступав, щоб коли невідомими вулицями гуляв то вічно в забори втулявся, щоб в поліклініці годинами стояв, щоб у його кицьки постійно кошенята з'являлись, щоб у його металопластикових вікнах мікропровітрювання не працювало, щоб сусід знизу постійно палив і сморід піднімався прямо в його хату, щоб кожен другий раз курячі яйця були тухлими, щоб молоко збігало, щоб піхви забував брити, щоб дощ йшов коли в нього нема парасольки! Ох Романе, ти за все поплатишся через власну продажність!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Ого, сурово. А скільки коштує публікація статті в переводі на диски Алексея Савченко?

    ВідповістиВидалити
  3. А можна диском Сердючки заплатити?))))

    ВідповістиВидалити
  4. Як на мене, то конфлікт висмоктаний з пальця :). Прочитавши текст я зрозумів, що 100 грн це вартість написання тексту редакцією, а не вартість публікації. "Скандали, інтригі, раслєдованія".

    PS. Не знайомий ні з сайтом UaReview ні з Романом.

    ВідповістиВидалити
  5. як на 1 квітня, то було би непогано цілком:)

    ВідповістиВидалити
  6. Хм... прочитавши переписку зрозумів, що 100 гривень, коштує написання твоєї ідеї редакцією, з дотриманням відповідно всіх вищеперелічених правил.

    Неоднозначна відповідь, таксамо як не однозначна реакція на неї. Особливо повеселив перший коментар :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Видать в когось абсолютно відсутнє почуття гумору

      Видалити