середа, 21 березня 2012 р.

В Запоріжжі встановлять пам’ятник Гітлеру!

Ця стаття не пройшла цензуру на скандально-відомому сайті чесних новин uareview.com, але замовчувати правду я не бачу сенсу, бо новина набирає резонансу серед мешканців Запоріжжя. Також, скоро буде матеріал про продажність засновника сайту UaReview.


У грудні 2011 року в Запоріжжі з’явився бігборд з закликом встановлення пам’ятника Адольфу Гітлеру на противагу скандальному пам’ятнику Сталіну, що був встановлений комуністами міста в 2010 році.



Автори бігборду – місцеві журналісти тижневика «Субота Плюс», навіть не очікували, як активно мешканці козацького міста підтримають ініціативу встановлення пам’ятника Гітлеру. Редакцію газети засипали листами з питаннями типу: «Куди можна переслати гроші на встановлення пам’ятника Гітлеру?» А також проханнями якнайшвидшого встановлення монументу.

Цими днями, на прес-конференції приуроченій встановленню пам’ятника, головний редактор газети «Субота Плюс», Богдан Василенко повідомив: «Ми отримали достатньо коштів на створення та встановлення пам’ятника Адольфу Гітлеру і ще там вистачить, щоб провести референдум щодо перейменування проспекту Леніна в проспект Гітлера».

Щодо місця встановлення пам’ятника не виникло жодних сумнівів і редактор сказав: «Встановимо замість пам’ятника Леніну. Ленін старіший і він не зробив нічого, крім революції! А як би не Гітлер з війною, то ми б не мали сьогодні мікрохвильовок, пилососів та інших важливих пристроїв, які були секретно винайдені під час другої світової».

                                  1 липня 2012 році в Запоріжжі "встановлять" Гітлера


Богдан Василенко також розповів, що влада міста вже давно шукає привід позбутись пам’ятника Леніну і проблем з дозволами не буде. На останок він сказав: «Політики всіх рівнів зайняті Євро 2012, Олімпіадою в Лондоні та цьогорічними виборами, а Гітлера встановимо за народні кошти».

Встановлення пам’ятника Гітлеру на місці Леніна також має історичний підтекст. Оскільки Ленін вказує рукою на острів «Хортиця», то Гітлер також вказуватиме в тому ж напрямку, своїм улюбленим та відомим жестом. Історики заповідника розповіли, що декілька разів Гітлер секретно прилітав на острів «Хортиця» та годинами спостерігав за порогами та, як реве ревучий Дніпро.

Встановлення заплановане на липень цього року, а саме 1 липня в день проведення фінального матчу Євро 2012.

3 коментарі:

  1. це що серйозно!?
    вони несповна розуму??
    Весь світ і мешканці країн Європи подумають,що ми ідіоти,якщо вони до того ще в тому сумнівалися! я просто "в шоці"!Я коли відпочивала в Німеччині,то зрозуміла,що німці настільки соромляться Гітлера і відчувають на собі своєрідний осадок від подій 2 світової, а тут пам'ятники Сталіна, ще й Гітлера тепер буде!

    ВідповістиВидалити
  2. отакі-от ми, українці. Вони нас знищити хотіли, а ми їм за це пам'ятник поставимо.
    Неподобство!

    ВідповістиВидалити